Farfalle z kurczakiem w sosie szparagowym

Składniki:
1 opakowanie makaronu farfalle
pierś z kurczaka
pęczek szparagów
duży jogurt naturalny
2 małe serki topione
bazylia, zioła prowansalskie, tymianek
sól, pieprz
Sposób przyrządzenia:

Makaron gotujemy. Szparagi wrzucamy do gotującej się wody na około 7 minut. Kurczaka kroimy na małe kawałki i podsmażamy. W garnku mieszamy jogurt naturalny, serki topione i suszone zioła, dodajemy kurczaka i pokrojone w kawałki szparagi, mieszamy. Gotowym sos podajemy z makaronem

SMACZNEGO

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s