Kotlety rybne

Obrazek

150 g ugotowanych filetów rybnych

250 g obranych, ugotowanych ziemniaków, ostudzonych i startych na tarce o dużych oczkach

1 łyżka posiekanej natki pietruszki

1 jajko

sól i pieprz

Powyższe składniki połączyć , z powstałej masy uformować kotlety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć.

Reklamy

2 thoughts on “Kotlety rybne

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s