Zawijany łosoś po grecku

Obrazek

Składniki:

filet z łososia

ciasto francuskie

4 marchewki

2 łyżki przecieru pomidorowego

seler

sól

pieprz

Marchewkę i selera obrać, zetrzeć na tarce i dusić w garnku, następnie dodać przecier pomidorowy i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Filety łososia pokroić w mniejsze kawałki, posolić. Ciasto francuskie pokroić na prostokąty. Na ciasto kładziemy farsz warzywny, łososia, farsz warzywny i zawijamy. Piec w piekarniku około 25 minut, w temperaturze 180 stopni.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s